Legge til en ny kontakt

1. På kategorien Kontakter klikker du på .
  2. Klikk på Navn-feltet og angi kontaktnavnet.
    Tips: Klikk på hvis du vil angi kontaktens fornavn, mellomnavn og etternavn separat. Avhengig av kontakttypen kan du også legge til et navneprefiks (for eksempel Dr.) eller et navnesuffiks (for eksempel Ph.D).
  3. Velg Kontakttypen. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
    Merk: Noen felt er kanskje ikke tilgjengelige når du legger til kontakter på SIM-kortet.
  4. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.
  5. Klikk på Lagre.

Finne personer du kjenner på sosiale nettverk

HTC One V søker automatisk etter telefonkontaktene dine på ulike sosiale nettverk som du er logget på. Basert på samsvarende e-postadresser og kontaktdetaljer, kan du sende forespørsler til kontaktene dine om å bli med i ditt sosiale nettverk.
For å slå på eller av denne funksjonen, klikk på > InnstillingerKontakter-kategorien, og velg deretter eller fravelg Finn personer du kjenner.
Tips: For å manuelt oppdatere listen over foreslåtte personer, klikk på > Administrere kontakter > Koblede kontakter. I kategorien Varslinger klikker du på > Oppdater.

Sende forespørsler om sosialt nettverk til kontaktene dine

1. Klikk på Personer du kjenner-varslingen (når den er tilgjengelig på Kontakter-kategorien).
  2. Velg personene som du vil følge eller send venneforespørsler ved hjelp av de sosiale nettverkene som du er logget på.