Administrere online-kontoer

Synkronisere alle kontoene dine automatisk

1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Autosynkronisering på/av-bryteren for å slå autosynkronisering på eller av.

Synkronisere en konto manuelt

1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på kontoen du vil synkronisere.
  3. Klikk på .

Endre synkronisert data eller innstillinger for en konto

1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på kontoen du vil oppdatere.
  3. Klikk på elementet du vil synkronisere eller redigere.

Fjerne en konto

Du kan fjerne en konto fra HTC One V for å slette all informasjon knyttet til kontoen. Selv om du fjerner en konto, slettes ikke informasjon fra selve online-tjenesten.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på kontoen du vil fjerne.
  3. Klikk på .