Opprette en spilleliste
APPER OG FUNKSJONER

Opprette en spilleliste

Gjør musikkopplevelsen din personlig ved å opprette musikkspillelister. Opprett en spilleliste som bare inneholder favorittsangene dine, eller opprett en som passer til sinnsstemningen din for dagen. Du kan opprette så mange spillelister du vil.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk > Min telefon.
  2. Start avspilling av en sang som du vil legge til en ny spilleliste.
  3. Klikk på > Legg til spillelisten.
    Merk: Dersom det ikke finnes noen spillelister, blir du bedt om å angi et nytt spillelistenavn.
  4. Velg spilleliste-skjermen, klikk på .
  5. Angi et spillelistenavn.
  6. Klikk på Lagre.
Tips: Du kan også legge til flere sanger mens du oppretter en ny spilleliste. Klikk på > Legg til sanger for å legge til flere sanger.

Spille av sangene i en spilleliste

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk > Min telefon.
  2. Klikk på > Spillelister.
  3. Klikk på en spilleliste, og klikk på sangen du vil spille av først.
Når du klikker på en sang i listen for å spille den av, oppdateres skjermbildet Spilles nå med sanger fra spillelisten.

Administrere spillelister

Etter at du har opprettet en spilleliste, kan du legge til flere sanger i den, omorganisere rekkefølgen, og mye annet.

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk > Min telefon.
  2. Klikk på > Spillelister, og klikk på spillelisten du vil redigere.
  3. Klikk på > Rediger spilleliste.
    Legg til sanger
    1. Klikk på > Legg til sanger.
    2. Klikk på for å velge en kategori, og bla etter sangene.
    3. Velg sangene du vil legge til på spillelisten, og klikk deretter på Legg til.
    Ordne sanger Trykk på og hold ved siden av sangtittelen du vil flytte, og dra den til sin nye posisjon.
    Slett sanger Velg sangene du vil fjerne fra spillelisten.
    Endre spillelistenavn Skriv inn det nye navnet på spillelisten i titteltekstboksen.
  4. Klikk på Lagre.

Slette spillelister

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk > Min telefon.
  2. Klikk på > Spillelister.
  3. Du kan:
    • Trykk på og hold spillelisten du vil slette, og klikk på Slett spilleliste.
    • Klikk på > Slett spillelister for å fjerne flere spillelister.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-music-create_playlist