Dele fotografier og videoer på Internett
APPER OG FUNKSJONER

Dele fotografier og videoer på Internett

Bruk Galleri-appen til å dele fotografier og videoer direkte på sosiale nettverk. Du kan også poste videoer på YouTube.
Merk: Du kan også dele et fotografi eller en video rett etter innspillingen.

Dele fotografier eller videoer på Facebook

Viktig: Logg på Facebook-kontoen før du laster opp bilder eller videoer.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Trykk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Facebook for HTC Sense.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Velg hvilket album du vil laste opp til, og angi personverninnstillinger for fotografiene eller videoen som er lastet opp.
    Tips: Klikk på Legg til tagg og beskrivelse og skriv inn en bildetekst for hvert bilde eller video eller tagg venner på bildene. Hvis du deler flere bilder eller videoer, skyver du til venstre for å gå til neste. Husk å klikke på Lagre når du er ferdig.
  6. Klikk på Ferdig.

Dele fotografier og videoer på Flickr

Viktig: Logg på Flickr-kontoen før du laster opp bilder eller videoer.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Trykk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Flickr.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Velg hvilket album du vil laste opp til, og angi personverninnstillinger for fotografiene eller videoen som er lastet opp.
    Tips: Klikk på Legg til tagg og beskrivelse og skriv inn en bildetekst for hvert bilde eller video eller tagg venner på bildene. Hvis du deler flere bilder eller videoer, skyver du til venstre for å gå til neste. Husk å klikke på Lagre når du er ferdig.
  6. Klikk på Ferdig.

Dele fotografier på Picasa

Viktig: Logg på Google-kontoen før du laster opp bilder til Picasa.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på albumet med bildene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Picasa.
  4. Velg fotografiene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Angi en bildetekst for fotografiene du laster opp.
  6. Velg online-albumet der du vil laste opp fotografiene, eller klikk på for å opprette et nytt album.
  7. Klikk på Last opp.

Dele videoer på YouTube

Last opp videoer til YouTube og bli en sensasjon over natten.

1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på et videoalbum og klikk deretter på Del > YouTube.
  3. Velg videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  4. Klikk på Google-kontoen som du vil bruke, godta tjenestevilkårene og velg deretter dataforbindelsen som skal brukes for å laste opp videoene.
  5. Skriv inn en tittel på og en beskrivelse av videoene du laster opp.
  6. Velg et personvernalternativ for videoene eller tagg dem for å forenkle søk.
  7. Klikk på Last opp.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-gallery-share_photos_videos_on_web