Sende fotografier og videoer

Send fotografier og videoer til datamaskinen eller en annen enhet via e-post, MMS eller Bluetooth.

Sende fotografier eller videoer via e-post

Du kan sende flere fotografier, videoer eller begge deler i en e-postmelding. De blir lagt til som filvedlegg i e-posten din.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Trykk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del og klikk på Gmail eller E-post.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Skriv meldingen og klikk på (Gmail) eller Send (E-post).
Merk: Hvis du valgte E-post og du har flere e-postkontoer, brukes din standard e-postkonto.

Sende et fotografi eller en video via MMS

1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Trykk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Meldinger.
  4. Klikk på fotografiet eller videoen du vil sende. Fotografiet eller videoen blir automatisk lagt inn i MMS-meldingen.
  5. Hvis du vil legge til et annet fotografi eller en video i den vedlagte lysbildefremvisningen, klikker du på og deretter på Bilde eller Video.
  6. Skriv meldingen og klikk deretter på Send.

Sende fotografier og videoer ved hjelp av Bluetooth

Bruk Bluetooth til å sende fotografier og videoer til en annen enhet eller til datamaskinen.

1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Trykk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Bluetooth.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
Du blir bedt om å slå på Bluetooth og koble til den mottaende Bluetooth-enheten slik at filene kan sendes.