Vise fotografier i sosiale nettverk

Direkte i Galleri-applikasjonen kan du undersøke hva du og vennene dine har lastet opp til sosiale nettverk eller sider for bildedeling.

Viktig: Logg på kontoen før du begynner å se på online-bilder.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. På topplinjen klikker du på og deretter på et sosialt nettverk eller en bildedelingsside.
  3. Klikk på en konto for å begynne å se på bilder på den kontoen.
    Tips: Du kan kommentere et bilde ved å trykke på og holde det og deretter klikke på Legg til kommentar.