Laste ned filer og apper

Du kan laste ned filer og applikasjoner direkte fra dine yndlingswebsteder.
Viktig: Filer og applikasjoner lastet ned fra Internett kan stamme fra ukjente kilder. Hvis du vil beskytte HTC One V og dine personlige data, anbefaler vi på det sterkeste at du laster ned og åpner bare filer du stoler på.
  1. Åpne nettleseren din, og gå deretter til webområdet hvor du kan laste ned filen du vil ha.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Følg webområdets nedlastingsinstruksjoner for applikasjoner.
    • Trykk og hold et bilde eller en nettkobling, og klikk deretter på Lagre lenke.
Før du kan installere applikasjonen du har lastet ned, må du sette opp HTC One V for å tillate installering av tredjeparts applikasjoner i Innstillinger > Sikkerhet > Ukjente kilder.

Vise nedlastinger

1. På startsiden klikker du på > Nedlastinger.
  2. Klikk på filen for å åpne den.