Søke på weben

1. På startskjermbildet klikker du på > Internett.
  2. Klikk på URL-boksen på toppen av skjermen.
  3. Skriv inn nøkkelord for et søk eller adressen til en webside.
  4. På websiden kan du:
    • Klikke på en link for å åpne den eller trykke og holde en link for å se flere alternativer.
    • Klikk på en e-postadresse for å sende en melding til e-postadressen.
  5. Bla ned på skjermen for å raskt vise URL-boksen og andre valg.

Bytte til Lestmodus

Vil du lese en artikkel eller blogge uten å bli forstyrret? Lestmodus fjerner menyer, bannere og bakgrunner fra en webside.
Mens du leser en webside, klikk på (når den er tilgjengelig) for å bytte til Lestmodus.
Merk: For å slå av Lestmodus, klikk på

Vise den fulle versjonen av en webside

Mens du viser en webside, klikker du på > Se skrivebordssiden.

Åpne eller bytte mellom nettleserfaner

Åpen flere nettleserfaner for å gjøre det enklere for deg å bytte fra et webområde til et annet.

1. Mens du viser en webside, klikker du på > Faner.
  2. Gjør ett av følgende:
    • For å åpne en ny fane, klikk på Ny fane.
    • For å bytte til en annen nettleserfane, skyver du fingeren din til websiden som du vil vise vises. Klikk på en webside for å vise den på full skjerm.
      Tips: Klikk på for å lukke en webside.