Sikkerhetskopiere tekstmeldinger

1. På startskjermbildet klikker du på > Meldinger.
  2. Klikk på > Sikkerhetskopier SMS > Sikkerhetskopier SMS.
  3. Angi et navn på sikkerhetskopifilen og klikk på OK.

Sikkerhetskopiere tekstmeldinger via e-post

Viktig: Du må sette opp e-postkontoen din i E-post-applikasjonen.
  1. På skjermbildet Alle meldinger klikker du på > Sikkerhetskopier SMS.
  2. Klikk på Sikkerhetskopier SMS via e-post.

E-post-applikasjonens komponeringsskjerm åpnes, med sikkerhetskopifilen lagt med.

3. Angi e-postadressen din.
  4. Skriv e-postmeldingen din og klikk deretter på Send.
For å gjenopprette tekstmeldingene dine på HTC One V, åpne e-postmeldingen med sikkerhetskopifilvedlegget fra E-post-applikasjonen. Klikk på vedlegget for å laste det ned først, og klikk deretter på det igjen for å åpne sikkerhetskopifilen du vil importere.

Gjenopprette tekstmeldinger

Du kan bare gjenopprette tekstmeldinger som ble eksportert ved hjelp av funksjonen Sikkerhetskopier SMS.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Meldinger.
  2. Klikk på > Sikkerhetskopier SMS > Gjenopprett SMS.
  3. Klikk på sikkerhetskopifilen du vil importere.
  4. Klikk på OK.