Sende en multimediemelding (MMS)

1. På startskjermbildet klikker du på > Meldinger.
  2. Klikk på .
  3. Skriv inn et kontaktnavn, mobilnummer eller e-postadresse i Til-feltet.
    Tips: Sende meldingen til en gruppe venner? Klikk på og velg deretter kontaktene du vil sende meldingen til.
  4. For å legge til en emnelinje, klikk på > Legg til emne.
  5. Klikk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  6. Klikk på og velg en vedleggstype.
  7. Velg eller bla gjennom for å finne vedleggselementet.
  8. Etter at du har lagt til et vedlegg, klikker du på for å se alternativer for utskifting, visning eller fjerning av vedlegget.
  9. Klikk på Send, eller trykk på for å lagre meldingen som en kladd.

Lage en lysbildefremvisning

1. Etter at du har lagt til enten et fotografi, en video eller lyd i multimediemeldingen du lager, klikker du på > Lysbilde.
  2. Velg hvor du vil sette inn neste lysbilde.
  3. Rett etter at du har lagt til et lysbilde, gjør du ett av følgende:
    • Klikk på og velg om du vil legge til et fotografi eller en video.
    • Klikk på > Lyd for å legge til musikk eller et taleopptak på et lysbilde.
    • Klikk på Legg til tekst og skriv inn bildeteksten.
    • Klikk på for å se alternativer for utskifting, visning eller fjerning av vedlegget.
  4. Klikk på > Forhåndsvisning. Klikk en gang for å forhåndsvise skjermbildet og vise avspillingskontrollene.
    Merk: Hvis du ikke ser Forhåndsvisning, kan du rulle nedover menyen.
  5. Når du er ferdig, klikker du på Send eller trykker på for å lagre meldingen som en kladd.

Finner du ikke kontaktenes e-postadresser i Meldinger?

1. Hvis bare telefonnumre vises når du angir et kontaktnavn, klikk på .
  2. Klikk på > Vis e-post.
For å alltid vise e-postmeldinger, klikk på Alle meldinger-skjermen, og klikk deretter på Innstillinger > Generelt > Vis e-postadresse.