KOMMUNIKASJON
Hjemmeringing
KOMMUNIKASJON

Hjemmeringing

Når du er på tur i utlandet, er det enkelt å ringe venner og familie hjemme.

Hjemlandskoden blir automatisk lagt til når du foretar anrop under roaming. Når du derimot skriver inn et telefonnummer manuelt, må du skrive inn et plusstegn (+) og en landskode foran nummeret.

Endre standard landskode for hjemmeringing

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Ring.
  2. Klikk på Innstillinger for ringing til hjemlandet.
  3. Velg et land og klikk på OK.

Slå av hjemmeringing

Hvis du fortrekker å taste inn hele telefonnummeret manuelt når du ringer under roaming, kan du slå av hjemmeringing.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Ring.
  2. Under Andre innstillinger, fjern Hjemmeringing-avmerkingen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v