Motta anrop

Når du mottar et telefonanrop fra en kontakt, vises skjermbildet Innkommende anrop.
Tips: Du kan bruke funksjoner for høflig ringesignal og lommemodus til å motta anrop.

Besvare et anrop

Gjør ett av følgende:
  • Hvis skjermen er låst når du mottar et anrop, drar du til anrop med låst skjerm.
  • Hvis skjermen er på når du mottar et anrop, klikker du på Svar.

Avvise et anrop

Gjør ett av følgende:
  • Hvis skjermen er låst når du mottar et anrop, drar du til anrop med låst skjerm. Dra deretter ringen til Påminnelse-ikonet for å lage en oppgave eller Send melding-ikonet for å sende en tekstmelding til den som ringer.
  • Hvis skjermen er på når du mottar et anrop, klikker du på Avslå.
  • Trykk på AV/PÅ-knappen to ganger for å avvise et anrop.

Demping av ringelyden uten å avvise anropet

Gjør ett av følgende:
  • Trykk på VOLUM NED eller VOLUM OPP-knappen.
  • Trykk på AV/PÅ-knappen.
  • Plasser HTC One V med forsiden ned på en flat og jevn overflate.
    Merk: Hvis HTC One V allerede vender ned, vil den fortsatt ringe når det kommer flere innkommende anrop.

Se hvem som ringer

Hver gang du foretar et anrop eller en venn ringer deg, vil du se vennens siste statusoppdatering fra sosiale nettverk direkte på samtaleskjermbildet. Du får se en fødselsdagspåminnelse hvis din venns fødselsdag finner sted i løpet av kommende uke.

Vise en oppgavepåminnelse under en samtale

Lovte du å sitte barnevakt for en venn denne helga? Dersom du knyttet en oppgave til en kontakt, vil du se en oppgavepåminnelse på anropsskjermen når du snakker med den vennen.