Bruke hurtigoppringing

Bruk Hurtigoppringing til å ringe et telefonnummer med ett enkelt klikk. Hvis du for eksempel tilordner en kontakts nummer til talltasten 2, kan du ganske enkelt trykke på og holde 2 for å ringe det nummeret.
Merk: Talltasten 1 er vanligvis forbeholdt talepost. Trykk på og hold denne tasten for å ringe talepost og hente talepostmeldingene dine.

Tilordne en hurtigoppføringstast

1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Klikk på > Hurtigoppringing.
  3. Klikk på , og velg deretter en kontakt fra listen.
  4. hurtigoppringingsskjermbildet velger du telefonnummeret til kontakten du vil bruke, og en hurtigoppringingstast du vil tilordne.
  5. Klikk på Lagre.