KOMME I GANG
Gjør startlinjen personlig
KOMME I GANG

Gjør startlinjen personlig

Startlinjen på startsiden gir deg tilgang til vanlige apper med ett trykk. Du kan bytte ut appene på startlinjen med andre du ofte bruker.
  1. Trykk på og hold appen du ønsker å bytte ut og dra den deretter ut av startlinjen.
  2. Trykk på for å gå til Alle applikasjoner-skjermen.
  3. Trykk og hold på en applikasjon og dra den deretter til den ledige plassen på startlinjen.
Merk:
  • Du kan også plassere snarveier til innstillinger eller informasjon på startlinjen. Først legger du en snarvei til startsiden, og deretter drar du den til startlinjen.
  • Appene eller snarveiene du ser på den låste skjermen er de samme applikasjonene som de du ser på startlinjen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v