KOMME I GANG
Personliggjøre startskjermbildet med widgets
KOMME I GANG

Personliggjøre startskjermbildet med widgets

Widgets plasserer viktig øyeblikksinformasjon og medieinnhold foran på startskjermbildet. Noen widgets er praktisk nok allerede lagt til på startskjermbildet. Du kan legge til mer fra de tilgjengelige valgene av widgets.

Legge til en widget på startskjermbildet

1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. I kategorien Miniprogrammer kan du:
    • Skyv til venstre eller høyre for å bla gjennom hele settet med miniprogrammer.
    • Klikk på for å søke etter spesifikke miniprogrammer.
    • Klikk på Alle widgets for å velge fra en valgmeny.
    Merk: Enkelte miniprogrammer er tilgjengelige i forskjellige stiler og størrelser.
  3. Dra et miniprogram til en startskjermbildeminiatyr hvor du vil legge det til.
Du kan også legge til widgets som lar deg slå bestemte innstillinger av eller på, for eksempel Wi-Fi og Bluetooth. Klikk på Alle widgets > Innstillinger, og klikk deretter på ønsket miniprogram.

Endre innstillingene for en widget

Du kan endre grunnleggende innstillinger for noen widgets (for eksempel Kontakter og E-post) fra startskjermbildet.

1. Trykk på og hold en widget på startsiden og dra den deretter til .
    Nå åpnes det aktuelle skjermbildet hvor du kan endre en del innstillinger for denne widgeten.
  2. Tilpass widgetinnstillinger.

Endre størrelse på et miniprogram

Enkelte miniprogrammer kan endres størrelse på etter at du har lagt dem til på startskjermbildet.
  1. Trykk og hold et miniprogram på startskjermbildet, og slipp deretter fingeren din. Dersom du ser retningspilknapper på miniprogrammet, betyr dette at du kan endre størrelse på miniprogrammet.
  2. Dra en pilknapp for å forstørre eller forminske størrelsen på miniprogrammet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-home_screen-widgets