Personliggjøre HTC One V med scener

HTC One V blir flere telefoner i én når du bruker scener. Scener er personliggjorte forhåndsoppsett av startskjermbildet som du raskt kan ta i bruk. Ved å bytte mellom scener kan du øyeblikkelig gjøre om HTC One V til en perfekt weekendtelefon, reisetelefon, arbeidstelefon eller ren spilltelefon.
Merk: Hver gang du legger til eller endrer noe på startskjermbildet, HTC One V lagres automatisk endringene av gjeldende valgt scene.

Opprette en ny scene

Du vil starte med et tomt startskjermbildet når du oppretter en ny scene.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Personliggjør.
  2. I kategorien Skjerm klikker du på Scene.
  3. Klikk på > Ny.
  4. Skriv inn et nytt scenenavn, og klikk på Ferdig.
  5. Personliggjør scenen ved å legge til miniprogrammer og applikasjoner, endre bakgrunnsbildet og mer. Alle endringer vil automatisk bli lagret i denne scenen.

Endre navn på en scene

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Personliggjør.
  2. I kategorien Skjerm klikker du på Scene.
  3. Skyv fingeren på skjermen fra høyre til venstre for å velge scenen du vil endre navn på.
  4. Trykk på og hold en sceneminiatyr og klikk deretter på Gi nytt navn.
  5. Skriv inn et nytt scenenavn.
  6. Klikk på Ferdig.

Slette scener

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Personliggjør.
  2. I kategorien Skjerm klikker du på Scene.
  3. Klikk på > Slett.
  4. Skyv fingeren over skjermen fra høyre til venstre for å bla gjennom scenene, og klikk deretter på en eller flere scener du vil slette.
  5. Klikk på Slett.