Ta et panoramabilde
APPER OG FUNKSJONER
Fange et panorama

Ta et panoramabilde

Enten det er Golden Gate-broen eller Eiffeltårnet, kan du fange både brede og høye ting i ett enkelt fotografi.
  1. I søkerskjermbildet klikker du på .
  2. Klikk på Panorama.
    Merk: Zoom og blits er deaktivert når du er i denne modusen.
  3. Når du er klar til å ta det første bildet, klikker du på . Retningspiler vises, som ber deg om å panorere til venstre eller høyre i landskapsvisning (eller panorere opp eller ned i portrettvisning).
  4. Mens du panorerer, vises en anviser på skjermen. Bruk denne til å ramme inn den første delen av scenen som du vil fange opp.
  5. Fortsett å flytte HTC One V så jevnt du kan. Kameraet tar automatisk opp fem etterfølgende rammer.
  6. Klikk på for å stoppe opptaket når som helst.
Kameraet syr sammen bildene til et enkelt fotografi.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-panoramic