KOMME I GANG
Oppdatere HTC One V-programvaren
KOMME I GANG

Oppdatere HTC One V-programvaren

HTC One V kan sjekke og varsle deg om en ny oppdatering. Deretter kan du laste ned og installere programvareoppdateringen ved hjelp av Wi-Fi- eller datatilkoblingen. Du kan også sjekke manuelt om det finnes noen tilgjengelige programvareoppdateringer.

Avhengig av typen oppdatering kan oppdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede innstillinger og også fjerne eventuelle programmer du har installert. Sørg for at du har sikkerhetskopiert informasjonen og filene du vil beholde.

Merk: Du vil kanskje bruke Wi-Fi til nedlasting av programvareoppdateringer for å unngå ekstra datakostnader.

Installere en oppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og det finens en ny oppdatering, vises dialogboksen for systemoppdatering og veileder deg gjennom prosessen. Hvis du ikke ser dialogboksen, se etter ikonet for oppdateringsvarsling på statuslinjen.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk på Oppdater varsling.
  2. I systemoppdateringsdialogboksen velger du hva slags tilkobling du vil bruke til nedlasting av oppdateringen.
  3. Følg skjermmeldingene for å starte nedlastingen.
  4. Etter at nedlastingen er ferdig, klikker du på Installer nå og klikker på OK i dialogboksen Installer systemprogramvareoppdatering.

Vent på at oppdateringen fullføres. HTC One V starter deretter automatisk på nytt.

Se etter oppdateringer manuelt

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Om > Programvareoppdateringer > Sjekk nå .

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v