Varsler

Varsellampe

Varslingslampen viser et:
  • Kontinuerlig grønt lys når HTC One V er koblet til en strømadapter eller en datamaskin og batteriet er fulladet.
  • Blinkende grønt lys når du har en ventende varsling.
  • Fast oransje lys når batteriet blir ladet.
  • Blinkende oransje lys når batterinivået blir veldig lavt.

Varslingsikoner

Varslingsikoner på statuslinjen gjør at du enkelt kan holde deg ajour med meldinger, kalenderhendelser og alarmer.

Varslingspanel

Når du får en ny varsling, kan du åpne varslingspanelet for å se hvilken hendelsesvarsling eller ny informasjon du har mottatt. Varslingspanelet lar deg også få rask tilgang til innstillinger.
  1. For å åpne varslingspanelet trykker du på og holder statuslinjen og skyver deretter fingeren nedover.

Hvis du har flere varslinger, bla nedover på skjermen for å vise alle.

2. Trykk på og hold knappelinjen på varslingspanelet, og skyv deretter fingeren oppover for å lukke varslingspanelet. Eller bare trykk på .