Kopiere og dele tekst

I apper som for eksempel nettleseren og E-post, kan du velge og kopiere tekst og deretter lime den inn eller dele den.

Merke tekst

1. Trykk på og hold et ord.
  2. Dra start- og sluttmarkørene for å fremheve den omkringliggende teksten du vil merke.
Tips: Hvis du vil kopiere adressen til en koblet webside, trykker du på og holder koblingen og klikker på Kopier lenke-URL.

Kopiere og lime inn tekst

1. Når du har merket teksten du vil kopiere, klikker du på Kopier.

Den merkede teksten kopieres deretter til utlklippstavlen.

2. I et tekstinntastingsfelt (for eksempel når du skriver en e-post) trykker du på og holder på punktet der du vil lime inn teksten.
  3. Klikk på Lim inn.

Dele tekst

1. Når du har merket teksten du vil dele, klikker du på Del.
  2. Velg om du vil lime inn og dele den merkede teksten, for eksempel i en e-postmelding eller statusoppdatering for sosialt nettverk.