Få kontakter inn i HTC One V

Du har flere muligheter når du skal legge til kontakter i HTC One V.
Synkronisere med datamaskinen Synkroniser kontakter fra den gamle telefonen med datamaskinen, og bruk deretter HTC Sync eller HTC Sync Manager til å synkronisere HTC One V med datamaskinens Microsoft Outlook-, Outlook Express- eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter blir importert til HTC One V etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC One V.
Sosiale nettverkskontoer Logg på sosiale nettverk du liker for å importere kontaktinformasjon fra dem.
Telefonkontakter Du kan velge å opprette og lagre kontakter direkte i HTC One V eller overføre eksisterende fra den gamle telefonen.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC One V.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One V synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-server på arbeidsplassen din.
Overfør Bruk Overfør-applikasjonen til å overføre ikke bare kontaktene dine, men også kalenderhendelser og tekstmeldinger fra den gamle telefonen til HTC One V.

Overføre kontakter fra den gamle telefonen

Det er enkelt å overføre kontakter fra den gamle telefonen til HTC One V via Bluetooth. Avhengig av den gamle telefonens modell kan du også overføre andre typer data, for eksempel kalenderhendelser og tekstmeldinger, til HTC One V.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Overfør.
  2. Klikk på Neste for å begynne.
  3. Velg navn og modell for din gamle telefon.
  4. På din gamle telefon, slå Bluetooth på, sett den til synlig modus, og følg deretter anvisningene på skjermen.