Fingerbevegelser

Klikk på Når du vil skrive ved hjelp av skjermtastaturet, velger du skjermelementer som f.eks. ikoner for programmer og innstillinger, eller trykker på skjermknapper. Klikk ganske enkelt på dem med fingeren.
Trykk og hold Hvis du vil åpne de tilgjengelige alternativene for et element (f.eks. en kontakt eller kobling på en webside), trykker du på og holder inne elementet.
Sveipe eller gli Å sveipe eller gli betyr å dra fingeren vertikalt eller horisontalt over skjermen.
Dra Trykk og hold fingeren nede med et visst trykk før du begynner å dra. Når du drar, må du ikke løfte fingeren før du har nådd målposisjonen.
Slåing Å slå ligner sveiping, bortsett fra at du må sveipe fingeren med lette, raskere strøk. Denne fingerbevegelsen foregår alltid i en vertikal retning, som når du blar i kontaktlisten eller meldingslisten.
Roter Med de fleste skjermer kan du endre skjermretningen automatisk fra stående til liggende ved å snu HTC One V på siden. Når du skriver inn tekst kan du snu HTC One V på siden for å hente et større tastatur.
Klype sammen I visse applikasjoner, f.eks. Galleri eller nettleseren, kan du ​“‍klype sammen” skjermen ved hjelp av to fingre (vanligvis tommelen og pekefingeren) for å zoome inn eller zoome ut når du viser et bilde eller en webside.
To fingers rulling I enkelte apper med sortering, som E-post eller Kontakter, kan du bruke to fingre for å rulle skjermen. Skjermen viser sorteringsrekkefølgen, og du kan enkelt rulle til informasjonen du søker.