Startskjermbilde

Det er på startsiden du kan gjøre HTC One V til din egen. Du kan legge til dine favorittapplikasjoner, snarveier, mapper og widgets slik at de alltid bare er et klikk unna. For å finne ut hvordan, se Personliggjøre.

Utvidet startskjermbilde

Etter hvert som du finner flere ting å gjøre med HTC One V, finner du raskt ut at én startside ikke er nok. Det er ikke noe problem.
Skyv fingeren vannrett til venstre eller høyre på skjermen for å finne mer plass til å legge til ikoner, widgets og andre ting.
Trykk på for å gå tilbake til hovedstartsiden.