Ønsker du en rask innføring i bruk av telefonen?

Vis meg hjelper deg å utnytte HTC One V optimalt i løpet av sekunder.
  • Må du vite hvordan du gjør noe med det samme? Bare skriv inn noen nøkkelord og få klare, oppdaterte svar direkte på HTC One V.
  • Har du noen gang hatt følelsen at du ikke utnytter telefonen optimalt? Bla gjennom de brukervennlige presentasjonene på Vis meg for å lære hvordan. Emnene spenner fra intro til avansert og Vis meg-widgeten anbefaler til og med emner du kanskje liker.
Hvis du vil åpne Vis meg fra startskjermbildet, klikker du på > Vis meg.
Hvis du ikke har lastet ned Vis meg-innholdet ennå, eller hvis det finnes oppdatert innhold, klikker du på nedlastingskoblingen for å hente det.
Tips: For å endre synkroniseringsinnstillingene for Vis meg, klikk på > Oppdater innstillinger.

Søke i Vis meg

1. I Vis meg klikker du på og skriver inn ordene du vil søke etter.
  2. Klikk på et søkeresultat for å hoppe rett til det elementet.