Sette opp HTC One V for første gang

Når du slår på HTC One V for første gang, blir du bedt om å sette den opp.
Det er bare å følge skjerminstruksjonene, så vil du være raskt i gang med bruken.
Merk: Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader. Ingen grunn til bekymring. Du kan aktivere eller deaktivere dem i Innstillinger senere.

Når HTC One V har startet, vil du se hurtigtips på noen skjermer (som startskjermbildet) som vil guide deg gjennom bruk av HTC One V. Tipsene for en skjerm vises ikke på nytt etter at du har lukket dem.

For å se hurtigtipsene igjen, skyver du Varslingerpanelet åpent, og klikker på > Om > Hjelp > Vis alle hurtigtips.