Kopiere filer til eller fra HTC One SV
Innstillinger og tjenester

Kopiere filer til eller fra HTC One SV

Du kan kopiere musikk, fotografier og andre filer til HTC One SV.
Viktig: Lagre og lukk filene dine før du kopierer dem fra datamaskinen din til HTC One SV eller omvendt.
  1. Koble HTC One SV til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Du vil se alternativer for visning eller importering av filer på dataskjermen.
  2. Velg å vise filer.
  3. Kopier filene fra datamaskinen til HTC One SV, eller omvendt.
  4. Etter kopiering av filene, koble HTC One SV fra datamaskinen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-connections_computer-copy_files