Tilbakestille HTC One SV (Hard tilbakestilling)

Hvis HTC One SV har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du utføre en fabrikktilbakestilling (også kalt en hard tilbakestilling eller hovedtilbakestilling). En fabrikktilbakestilling tilbakestiller telefonen til dens opprinnelige tilstand – tilstanden før du slo på telefonen for første gang.

Følgende vil fjernes fra telefonen når du foretar en fabrikktilbakestilling:

• Din Google-konto
  • Alle kontoer du har lagt til i Innstillinger > Kontoer og synkronisering og dataene som er knyttet til disse kontoene
  • Personlige data du har opprettet eller synkronisert med telefonen, for eksempel profilen, kontakter, meldinger, e-post, kalenderhendelser og annet
  • System- og programdata/-innstillinger
  • Nedlastede app

Filer som musikk, fotografier, videoer og dokumenter vil også slettes hvis du merker av for Slett alle data.

Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.

Merk: En fabikktilbakestilling vil kanskje ikke slette alle data permanent fra telefonen, blant annet personlig informasjon.

Utføre en fabrikktilbakestilling

1. Gå til Innstillinger og klikk på Sikkerhetskopier/tilbakestilling.
  2. Klikk på Tilbakestill telefonen.
  3. Hvis du også ønsker å slette medier og andre data på HTC One SV, velger du Slett alle data.

Hvis du vil slette medier og andre data på lagringskortet, klikker du på Slett SD-kort.

4. Klikk på OK.

Utføre en fabrikktilbakestilling ved hjelp av maskinvareknappene

Hvis du ikke kan slå på HTC One SV eller få tilgang til innstillinger, kan du likevel utføre en fabrikktilbakestilling ved å bruke maskinvareknappene på HTC One SV.

Viktig: Alternativet Hurtigoppstart i Innstillinger > Strøm må ikke velges.
  1. Ta ut batteriet, vent noen få sekunder og sett inn batteriet igjen.
  2. Trykk på og hold VOLUM NED-knappen og trykk deretter og hold AV/PÅ-knappen.
  3. Vent til skjermbildet med de tre Android-bildene vises, og slipp deretter AV/PÅ-knappen og VOLUM NED-knappen.
  4. Trykk på VOLUM NED for å velge FABRIKKTILBAKESTILLING, og trykk deretter på AV/PÅ-knappen.