Angi en skjermlås som hjelp til å beskytte HTC One SV
Innstillinger og tjenester

Angi en skjermlås som hjelp til å beskytte HTC One SV

Beskytt den personlige informasjonen din og forhindre at andre bruker HTC One SV uten din tillatelse.

Velg for å angi et skjermlåsmønster, en numerisk PIN eller andre metoder for å sikre telefonen. Du blir spurt om å låse opp skjermen hver gang HTC One SV slås på eller når den har vært inaktiv en viss periode.

1. Gå til Innstillinger og klikk på Sikkerhet.
  2. Klikk på Skjermlås.
  3. Velg et skjermlåsalternativ og sett opp skjermlåsen.
  4. Klikk på Lås telefon etter og angi perioden med inaktivitet før skjermen skal låses.
    Tips: Du kan også fjerne merket for Gjør mønsteret synlig eller Gjør passord synlig hvis du ikke vil at skjermlåsen skal vises når du skriver den inn på skjermen.

Glemt skjermlåsmønsteret?

Hvis du har glemt skjermlåsmønsteret, har du opptil fem forsøk på å prøve å låse opp HTC One SV.

Hvis forsøkene mislykkes, kan du låse opp HTC One SV ved å angi brukernavnet og passordet for Google-kontoen.

1. Angi låsemønsteret på opplåsingsskjermbildet.
  2. Etter det femte forsøket blir du bedt om å vente i 30 sekunder. Klikk på OK.
  3. Hvis skjermen er av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå den på igjen, og låser opp skjermen.
  4. Klikk på knappen Glemt mønster? når den vises.
  5. Skriv inn brukernavn og passord for Google-kontoen, og klikk på Logg inn. Du blir deretter bedt om å opprette et nytt skjermlåsmønster. Hvis du ikke vil gjøre det lenger, trykk på Ingen eller trykk .

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-settings-screen_lock