Tilordne en PIN-kode som hjelp til å beskytte SIM-kortet

Du kan bidra til å beskytte ditt SIM-kort ved å tilordne en PIN-kode som må angis før SIM-kortet kan brukes.

Viktig: Sørg for at du har leverandørens standard PIN-kode for SIM-kortet før du fortsetter.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Sikkerhet.
  2. Klikk på Sett opp SIM-kort-lås, og velg deretter Lås SIM-kortet.
  3. Skriv inn standard PIN-kode for SIM-kort, og velg deretter OK.
  4. For å endre PIN-koden for SIM-kort velger du Endre SIM-PIN-kode.

Gjenopprette et SIM-kort som har blitt sperret

Hvis du skriver inn feil PIN-kode flere ganger enn maksimalt antall tillatte forsøk, blir SIM-kortet ​“‍PUK-låst”.

Du trenger en PUK-kode for å gjenopprette tilgang til HTC One SV. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha denne koden.
  1. På skjermbildet Telefonoppringing angir du PUK-koden og klikker på Neste.
  2. Skriv inn den nye PIN-koden du vil bruke, og klikk deretter på Neste.
  3. Angi den nye PIN-koden igjen, og klikk på OK.