Kontrollere batteriforbruk

Se en rangeringsliste med apper som bruker batteriet. Du kan også se hvor mye og hvor lenge batteriet har vært i bruk for hver app.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Strøm.
  2. Klikk på Forbruk, og klikk på en app for å sjekke hvordan den bruker batteriet. Du vil se hvor mye batteristrøm som brukes av ressurser som CPU for appen og andre bruksdetaljer.
Tips: Hvis du ser knapper mens du ser på batteriforbruksdetaljene til en app, kan du trykke på dem for å justere innstillinger som påvirker batteriforbruket, stoppe appen, med mer.

Vise batteriprosenten

Du kan kontrollere gjenværende batteristrøm (i prosent) direkte fra statuslinjen.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Strøm.
  2. Velg Vis batterinivå.