Dele innhold med NFC
Innstillinger og tjenester

Dele innhold med NFC

Med innebygd NFC (nærfeltkommunikasjon) på HTC One SV kan du dele innhold med en annen NFC-kompatibel mobil enhet på et lite øyeblikk. Send nettsider, fotoer, kontaktinformasjon og mer ved å holde ryggen på HTC One SV mot den andre enheten.
Merk: Du kan også bruke NFC for kontaktløs betaling. Tilgjengeligheten av kontaktløs betaling avhenger av når mobiloperatøren starter denne tjenesten. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha detaljer.

Slå NFC av eller på

1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Merk av for eller fjern alternativet NFC.

Sende innhold

Viktig: Sørg for at begge enheter er låst opp og har NFC slått på. Hvis den andre enheten har et Android Beam-alternativ, sørg for at også det er slått på.
  1. Mens du viser innholdet du vil dele, holder du HTC One SV og den andre enheten rygg mot rygg.
    Merk: Forskjellige telefoner kan kreve forskjellige posisjoner for at NFC skal operere korrekt. Å holde to telefoner rygg mot rygg vil kanskje ikke alltid fungere. Eksperimenter ved å flytte telefonene litt inntil en tilkobling finner sted.
    Når enhetene kobles til, vil du høre en lyd og begge enheter vil vibrere noe.
  2. Trykk på skjermen.
Det delte innholdet vises på den andre skjermen. For noen elementer som du har delt (som kontaktinformasjon), vises ekstra instrukser om hvordan du lagrer elementet på mottaksenheten.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv