Bruke HTC One SV som en trådløs ruter
Innstillinger og tjenester

Bruke HTC One SV som en trådløs ruter

Del datatilkoblingen med andre enheter ved å gjøre om HTC One SV til en trådløs ruter.

Merk:
  • Kontroller at dataforbindelsen er slått på.
  • Du må ha en godkjent dataplan for kontoen fra mobiloperatøren for å bruke denne tjenesten. Enheter koblet til ditt Wi-Fi Hotspot bruker data fra dataplan som du abonnerer på.
  1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Klikk på Mobil nettverksdeling > Innstillinger for portabelt Wi-Fi-hotspot.
  3. Angi et ruternavn eller bruk standard ruternavn.
  4. Velg sikkerhetstypen og angi passordet (nøkkelen) for den trådløse ruteren. Hvis du valgte Ingen i Sikkerhet, trenger du ikke å angi et passord.
    Merk: Passordet er nøkkelen som andre personer må angi på sin enhet for å koble til og bruke HTC One SV som en trådløs ruter.
  5. Velg alternativet Portabelt Wi-Fi-hotspot for å slå på den trådløse ruteren.

HTC One SV er klar til å brukes som en trådløs ruter når du ser på statuslinjen.

Viktig: Som hjelp til å redusere sikkerhetsrisikoene bruker du standard sikkerhetsinnstillinger og angir et sikkert og unikt passord.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-internet_connections-use_phone_as_wireless_router