Koble til et virtuelt privat nettverk (VPN)

Legg til virtuelle private nettverk (VPN-er) slik at du kan koble deg til og få tilgang til ressurser på innsiden av et lokalt nettverk, for eksempel firmanettverket.

Før du kan koble til organisasjonens lokale nettverk, kan du bli bedt om å:
  • Installere sikkerhetssertifikater
  • Angi påloggingsdetaljene dine
  • Laste ned og installere en nødvendig VPN-app på HTC One SV

Kontakt nettverksadministratoren din for detaljer. HTC One SV må også først etablere en Wi-Fi- eller datatilkobling før du kan starte en VPN-tilkobling.

Legge til en VPN-tilkobling

Viktig: Du må stille inn en PIN-kode eller et passord for låst skjerm før du kan bruke lagring av påloggingsdetaljer og sette opp VPN.
  1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Trykk på VPN > > Legg til VPN-profil.
  3. Skriv inn VPN-innstillingene og sett dem i henhold til sikkerhetsdetaljene du fikk av nettverksadministratoren.
  4. Trykk på Lagre.

Koble til et VPN

1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Klikk på VPN.
  3. Klikk på VPN-en du vil koble deg til.
  4. Oppgi påloggingsinformasjonen og klikk deretter på Koble til. Når du er tilkoblet, vises ikonet VPN-tilkoblet i varslingsområdet på statuslinjen.
Deretter kan du åpne nettleseren for å få tilgang til ressurser, for eksempel intranettsteder i firmanettverket.

Koble fra et VPN

1. Skyv åpent Varslingspanelet.
  2. Klikk på VPN-varslingen og klikk deretter på Koble fra.