Kopiere eller fjerne medier på telefonen

En måte å kopiere mediefiler fra datamaskinen til telefonen på er å bruke Windows Explorer (eller Finder-applikasjonen på Mac-datamaskinen). En annen måte er å bruke HTC Sync Manager.

Med HTC Sync Manager kan du kopiere musikk, fotografier, videoer, hele album og spillelister.
  1. Koble telefonen til datamaskinen. Medier som allerede er kopiert til telefonen, vil ha -ikonet på miniatyrbildene.
  2. Klikk på et element for å merke det. For å velge flere medier for overføring gjør du ett av følgende:
    Merk flere elementer

Windows: Hold ned CTRL-tasten og klikk på hvert element.

Mac: Hold ned COMMAND-tasten og klikk på hvert element.

Merk alle elementer

Windows: Trykk på CTRL + A.

Mac: Trykk på COMMAND + A.

Merk elementer i rekkefølge Hold ned SKIFT-tasten og klikk på første og siste element. Du kan også dra musen over elementene du vil merke.
  3. Klikk på et av disse ikonene:
    Kopier de valgte mediene til telefonen.
    Fjern de valgte mediene fra telefonen.