Installere HTC Sync Manager på datamaskinen

Viktig:
  • Du må ha administratorrettigheter hvis du installerer HTC Sync ManagerWindows Vista eller nyere versjoner.
  • Hvis du har problemer med å installere HTC Sync Manager, må du lukke alle dine aktive programmer og installere på nytt. Hvis problem ikke gir seg, må du deaktivere antivirusprogrammet midlertidig og prøve å installere på nytt.
  1. Last ned installasjonsprogrammet for HTC Sync Manager fra HTCs støtteområde (htc.com/hsm/).
  2. Start installasjonsprogrammet og følg anvisningene på skjermen.
  3. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. HTC Sync Manager åpnes.
Merk: Hvis du deaktiverte antivirusprogrammet, må du sørge for å slå det på igjen etter at du har installert HTC Sync Manager.