Dele telefonens Internett-tilkobling via USB-tilknytning
Innstillinger og tjenester

Dele telefonens Internett-tilkobling via USB-tilknytning

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen til HTC One SV for å koble til Internett.
Viktig:
  • Hvis du vil ha oppdaterte USB-drivere for HTC One SV, må du installere siste versjon av HTC Sync Manager på datamaskinen din.
  • Kontroller at et SIM-kort med dataabonnement er satt inn i HTC One SV.
  • Du må kanskje få en USB-tilknytning lagt til i dataplanen din, og ekstrakostnader kan gjelde. Kontakt mobiltjenesteleverandøren hvis du vil ha detaljer.
  • Sørg for at mobil data er slått på.
  1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Klikk på Mobil nettverksdeling > USB-nettverksinnstilling > USB-tilknytning (eller Mobil nettverksdeling > USB-tilknytning).
  3. Koble HTC One SV til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Neste gang HTC One SV kobles til en datamaskin, vil den huske innstillingene dine.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-connections_internet-tethering