Spille inn stemmeklipp
APPER OG FUNKSJONER

Spille inn stemmeklipp

Bruk Taleopptak til å spille inn informasjon under foredrag, intervjuer eller lage din egen lydlogg.
  1. Åpne Taleopptak-appen.
  2. Hold mikrofonen nær lydkilden.
  3. Bank på for å bevynne å oppta et stemmeklipp.
    Merk: Taleopptak kan kjøre i bakgrunnen mens du gjør andre ting på HTC One SV, unntatt når du åpner andre apper som også bruker lydfunksjoner.
  4. Bank på for å stoppe innspillingen.
Når du skal spille av taleopptaket, klikker du på .
Tips: For å se de innspilte taleklipp, trykker du på . Trykk og hold et stemmeklipp for å se alternativer for deling, sette den som ringetone, og mye mer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv