Lytte på FM-radio

Lytt til dine favorittradiostasjoner ved hjelp av FM-radio-applikasjonen.
Viktig: Du må koble et headset til lydkontakten på HTC One SV for å bruke FM-radio. FM-radio bruker stereohåndsettet som antenne for FM-radioen.
  1. Åpne FM-radio-appen.

Første gang du åpner FM-radio, søker den etter lokale FM-stasjoner som du kan lytte til.

2. Mens du lytter til en FM-stasjon, kan du:
    • Klikk på eller for å gå til neste eller forrige stasjon.
    • Dra glidebryteren for å stille inn en frekvens på FM-båndet. For å finjustere radiofrekvensen trykker du på eller .
    • Trykk på for å merke en radiostasjon som en favoritt. Hvis du vil se andre favoritter og forhåndsinnstilte stasjoner, trykker du på .
  3. Slå av FM-radio ved å trykke på .