Søke etter en plassering
APPER OG FUNKSJONER

Søke etter en plassering

I Google Maps kan du søke etter en plassering, for eksempel en adresse eller en type forretning eller virksomhet (for eksempel museer).

1. Åpne Kart-appen.
  2. Klikk i søkeboksen og angi stedet du vil søke etter.
  3. Klikk på Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på et foreslått søkeelement. Det første stedet i søket vises med en stedsmarkør , og infoarket vises nederst på skjermen. Alle andre søkeresultater angis av et rødt punkt eller et smart kartikon.
    Tips:
    • Hvis du vil se etter neste eller forrige plassering på søket, sveiper du infoarket til venstre eller høyre.
    • Hvis du vil vise søkeresultatlisten, klikker du på .
  4. Klikk på infoarket for å undersøke adresse, få anvisninger, se stedet i gatevisning (hvis tilgjengelig), og annet.
Hvis du vil fjerne kartet og søke etter en annen plassering, sveiper du ned infoarket (hvis det er utvidet), og klikker på .

Finne tjenester i nærheten

Søk raskt etter banker, bensinstasjoner, matvarebutikker og andre tjenester i nærheten.

1. Åpne Kart-appen.
  2. Klikk på for å vise gjeldende plassering.
  3. Klikk i søkeboksen og trykk på for å skjule tastaturet.
  4. Klikk på et av tjenesteikonene (for eksempel matvarebutikken eller en bank), eller klikk på for å velge andre tjenester.
  5. Klikk på infoarket for å undersøke adresse, få anvisninger, se stedet i gatevisning (hvis tilgjengelig), og annet.

Kontrollere informasjon om en posisjon

1. Åpne Kart-appen.
  2. Trykk på og hold en plassering på kartet. En plassmarkør åpnes og plasseringsinfoarket vises nederst på skjermen.
  3. Klikk på plassmarkøren på infoarket for å ringe, få anvisninger, vise stedet i Gatevisning, og mye annet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv