Registrere favorittsteder med HTC Footprints

HTC Footprints tilbyr en enkel måte å registrere dine favorittsteder og besøke disse stedene på nytt. Du kan ta et bilde av en plassering som en restaurant eller et sightseeingpunkt og lagre det sammen med presis GPS-plassering, gateadresse, telefonnummer og annet.

Neste gang du vil besøke samme sted, åpner du ganske enkelt footprintet. Deretter kan du vise plasseringen på kartet, søke etter den på Internett, og annet.

Legge til en plassering som et footprint

1. Søk etter destinasjonen du vil gå til.
  2. Trykk på > Lagre i footprints.
  3. Angi et navn og andre detaljer for footprint.
  4. Du kan:
    • Klikk på for å ta et bilde og legge det til som et fotografi for footprintet.
    • Trykk på Mine notater-tekstboksen for å legge til et notat for footprint.
  5. Trykk på Lagre.

Besøke et footprint på nytt

1. I Posisjoner klikker du på > Footprints.
  2. Klikk på footprintet du vil besøke på nytt.
  3. Under Handlinger velger du hva du vil gjøre, som for eksempel å få veibeskrivelser.
    Tips:
    • Klikk på > Se i nærheten for å slå opp etablissementer i nærheten.
    • Klikk på forhåndsvisningen av kartet for å få vist footprints på kartet.

Redigere eller slette et footprint

1. I Posisjoner klikker du på > Footprints.
  2. Trykk på og hold footprintet du vil redigere eller slette.
  3. Klikk på Rediger eller Slett på alternativmenyen.

Slette flere footprints

1. I Posisjoner klikker du på > Footprints.
  2. Klikk på > Slett.
  3. Velg hvilke footprints du vil slette, og klikk på Slett.