På veien med HTC Car

Nå når du kjører, kan du enkelt bruke HTC One SV til å nå destinasjonen din, holde deg selv underholdt og hjelpe deg å holde kontakt med de som er viktige for deg. Gå inn på musikk, telefonsamtaler, kart og annet med HTC Car.
  1. HTC Car starter med en gang du setter HTC One SV i HTC-bilsettet.
  2. Sveip opp eller ned for å se hva du kan gjøre i HTC Car.
Tips: Når du bruker HTC Car, kan du gå tilbake til hovedskjermen fra hvilken som helst skjerm ved å trykke på .

Når du fjerner HTC One SV fra HTC-bilsettet, avsluttes HTC Car automatisk.

Du kan også manuelt lukke HTC Car ved å trykke på fra hovedskjermen.