Velg hvilke kalendere du vil vise

1. I en vilkårlig kalendervisning klikker du på > Kontoer (Alle kalendere) eller Kontoer (multikalender).
  2. Velge eller slette en konto du ønsker å vise eller skjule.

Hvis du har flere kalendere under en online konto, trykker du for å velge elementene du vil inkludere.

Merk:
  • Kalendere er synkronisert på HTC One SV, selv om de er skjult.
  • Du kan også vise eller skjule oppgaver du har opprettet på HTC One SV.

Hvorfor vises ikke kalenderhendelsene mine?

Hvis du ikke kan finne hendelser fra e-postkontoene dine eller sosiale nettverk i Kalender, sjekker du om Kalender-synkronisering er slått på i Innstillinger.

1. Gå til Innstillinger og klikk på Konto og synkronisering.
  2. Trykk på en kontotype. Hvis flere kontoer støttes (som Exchange ActiveSync), trykk på kontoen som du vil synkronisere.
  3. Velg Kalender, og trykk deretter på > Synkroniser nå.