Avvise eller sette hendelsespåminnelser på pause

Hvis du har angitt minst én påminnelse for en hendelse, vil ikonet for kommende hendelse vises i varslingsområdet på statuslinjen for å minne deg om den.
  1. Skyv åpent Varslingspanelet.
  2. Hvis varslingen viser at det er flere påminnelser, så trykk på den for å se alle påminnelsene. Du kan deretter velge å utsette eller avvise dem.
  3. Hvis du ser en enkelt hendelsesvarsling, så spre dine to fingre på varslingen for å utvide den. Du kan deretter:
    • Trykk på Utsett eller Avvis. Eller dra varslingen mot venstre eller høyre for å avvise den.
    • Trykk på Send e-post for å sende et raskt svar til møtedeltakerne.
      Tips: For å legge til meldinger eller redigere listen over hurtigsvar, åpne Kalender, og trykk deretter på > Innstillinger > Hurtigsvar.
Hvis du ikke vil avvise eller utsette kalenderpåminnelsene, så trykk på fra Varslingspanelet for å beholde dem i varslingsfeltet på statuslinjen.