KOMMUNIKASJON
Kontaktgrupper
KOMMUNIKASJON

Kontaktgrupper

Organiser dine venner, familie og kolleger i grupper, slik at du raskt kan sende en melding eller e-post til alle i gruppen. Vi har også lagt til gruppen Hyppig for å automatisk legge til kontaktene du oftest ringer eller mottar anrop fra.

HTC One SV synkroniserer også med grupper du har opprettet i Google-kontoen din.

Opprette en gruppe

1. I kategorien Grupper klikker du på .
  2. Skriv inn et navn på gruppen, og klikk på > Legg til kontakt i gruppe.
  3. Velg hvilke kontakter du vil legge til, og klikk på Lagre.
  4. Når gruppen din er ferdig, klikk på Lagre.

Sende en melding eller e-postmelding til en gruppe

Merk: Du vil bli belastet for hver tekstmelding som sendes. For eksempel hvis du sender en melding til en gruppe på fem personer vil du bli debitert for fem meldinger.
  1. I kategorien Grupper klikker du på gruppen du vil sende en melding eller e-post til.
  2. Gå til kategorien Gruppehandling.
  3. Velg om du vil sende en gruppemelding eller gruppe-e-post.

Redigere en gruppe

1. I kategorien Grupper trykker du på og holder gruppen og klikker deretter på Rediger gruppe.
  2. Du kan:
    • Endre gruppenavnet. Du kan bare endre navnet for grupper du har opprettet.
    • Legg til flere kontakter i gruppen. Klikk på > Legg til kontakt i gruppe.
    • Omorganisere gruppemedlemmene. Trykk og hold på slutten av kontaktens navn, og dra den deretter til sin nye posisjon.
    • Velg kontaktene du vil fjerne fra gruppen.
  3. Trykk på Lagre.

Administrere kontaktgrupper

1. I kategorien Grupper klikker du på > Rediger grupper.
  2. Du kan:
    • Omorganisere kontaktgruppene. Trykk og hold på slutten av gruppens navn, og dra den deretter til sin nye posisjon.
    • Velg kontaktgruppene du vil fjerne.
  3. Trykk på Lagre.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv