KOMMUNIKASJON
Sette opp profilen din
KOMMUNIKASJON

Sette opp profilen din

Lagre din personlige kontaktinformasjon for å sende den enkelt til andre personer.
  1. Gjør ett av følgende:
    • I kategorien Personer klikker du på Min profil.
    • Sveip med to fingre fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger. Klikk på Meg-flisen (eller kontaktnavnet hvis du allerede har logget deg på Google-kontoen), og klikk på Meg eller kontaktnavnet igjen.
  2. Klikk på Rediger mitt kontaktkort.
  3. Skriv inn eller rediger navnet ditt og kontaktdetaljene dine.
  4. Klikk på (eller det aktuelle fotoet) for å endre kontakt bilde ditt.
  5. Trykk på Lagre.

Bortsett fra kontaktinformasjon, viser profilen din også oppdateringer du har lagt ut på sosiale nettverk og dine fotoalbum på nett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv