Vise fotografier i sosiale nettverk

Direkte fra Galleri-applikasjonen kan du undersøke hva du og vennene dine har lastet opp til sosiale nettverk eller sider for bildedeling.

Viktig: Logg på kontoene dine og legg dem til i Galleri før du begynner å se på online-bilder.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Galleri-appens hovedskjermbilde klikker du på kategorien > Venner.
  3. Klikk på en sosial nettverkskonto eller fotodelingsside.
    Tips: Når du skal kommentere et bilde på et sosialt nettverk, trykker du på hold bildet og klikker på Legg til kommentar.

Legge til en online tjeneste

1. I Galleri-appens Album-visning klikker du på > Legg til online-tjeneste.
  2. Klikk på det sosiale nettverket eller fotodelingstjenesten du vil legge til.

For å fjerne et nettverk eller en fotodelingstjeneste åpner du skjermbildet Legg til online-tjeneste, klikker på tjenestenavnet, og klikker på > Fjern.

Selv om du fjerner en konto, slettes ikke kontoer og informasjon fra selve online-tjenesten.