Vise fotografier og videoer i Galleri
APPER OG FUNKSJONER

Vise fotografier og videoer i Galleri

Minneverdige øyeblikk. Bruk Galleri til å vise alle fotografier og videoer. Du kan også trimme videoer, legge til fotorammer og spesialeffekter og mye mer.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Klikk på for å velge hvordan du vil vise dine fotografier og videoer, for eksempel etter album, hendelse eller plassering.
  3. Bla frem til et album eller en gruppe bilder.
  4. Trykk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.

Vise fotoer og videoer etter hendelse

Vis bilder og videoer basert på når og hvor de ble tatt.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Galleri-appens hovedskjermbilde klikker du på kategorien > Hendelser. Bilder og videoer som du har tatt med HTC One SV er gruppert etter tid og plassering.
  3. Klikk på en flis for å vise alle bildene og videoene som ble tatt på en bestemt dato.

Vise bilder etter plassering

Med Kartvisningen, kan du se bilder etter plassering.
Viktig: Bare bilder med geotagginformasjon vises på kartet.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Galleri-appens hovedskjermbilde sveiper du til kategorien > Locations.
  3. Zoom ut eller beveg deg rundt på kartet inntil en numerisk plasseringsindikator vises. Nummeret i plasseringsindikatoren viser hvor mange bilder som ble tatt i det området.
  4. Klikk på plasseingsindikatoren. Bildene tatt i det samme området vises.
Tips:

Vil du vite hvor du tok et bestemt bilde? Mens du viser et bilde på full skjerm, klikker du hvor som helst på skjermen, og klikker på > Vis på kart. (Vis på kart er tilgjengelig når du har aktivert Geo-taggfotografier i Kamera.)

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-gallery-view_photos