Laste ned apper fra Internett

Du kan laste ned apper direkte fra dine nettsteder.
Viktig: Apper lastet ned fra nettsteder kan stamme fra ukjente kilder. Som hjelp til å beskytte HTC One SV og dine personlige data, anbefaler vi på det sterkeste at du kun laster ned fra nettsteder du stoler på.
  1. Åpne nettleseren, og gå deretter til nettstedet hvor du kan laste ned ønsket app.
  2. Følg nettstedets nedlastingsinstruksjoner for appen.
Før du kan installere appen du har lastet ned, må du kontrollere at du har satt HTC One SV til å tillate installering av tredjeparts apper i Innstillinger > Sikkerhet > Ukjente kilder.
Advarsel: Etter installering av appen må du gå tilbake til Innstillinger > Sikkerhet og fjerne merket for Ukjente kilder.