Søke på weben

1. Åpne Internett-appen.
  2. Trykk på URL-boksen på toppen av skjermen.
    Merk: Dersom websiden er i fullskjermmodus, drar du ned skjermen for å vise URL-boksen og andre alternativer.
  3. Skriv inn websideadressen eller dine søkeord.
  4. På websiden kan du:
    • Trykke på en link for å åpne den eller trykke og holde en link for å se flere alternativer.
    • Trykk på en e-postadresse for å sende en melding til e-postadressen.
    • Trykk og hold på et bilde for å lagre, kopiere eller bruke det som bakgrunnsbilde.
  5. For å gå tilbake til forrige nettside du har sett, trykker du , og deretter eller .

Bytte til Lestmodus

Vil du lese artikkel på nettet uten distraksjoner? Lestmodus fjerner menyer, bannere og bakgrunner fra en webside.
Merk: Lesemodus kan være utilgjengelig på visse nettsider.
Mens du viser en nettside, trykker du før URL-adressen.
Merk: For å slå av Lesemodus trykker du på .

Maksimere plassen til surfing

• Hvis du vil skjule statuslinjen når du surfer, trykker du > Innstillinger > Generelt, og velger deretter Fullskjerm.
  • Når du besøker en nettside, trykker du > Skrivebordsvisning for å vise den fulle versjonen av nettsiden.

Bruke nettleserfaner

Åpne flere nettleserfaner og bytte raskt fra en nettside til en annen.

Åpne Internett-appen.
  • For å legge til en nettleserfane trykker du på > . Gjenta det samme for å åpne nye faner.
  • For å bytte mellom faner trykker og og drar du , og sveiper til nettsiden du ønsker å se. Trykk på nettleserfanen for å vise nettsiden i full skjerm.
  • Hvis du vil lukke en nettleser trykker du på , og deretter på .

Lagre nettinnhold for senere

Lagre websider for å lese senere, selv uten en Internett-tilkobling. Du kan også legge til noen videoklipp på nettsider til Videolisten slik at du raskt kan finne og se dem når du vil.
Viktig: HTC One SV lagrer kun tekst og bilder på nettsider. Du trenger en Internett-tilkobling for å åpne tilkoblede sider og spille av videoklipp.
  1. Mens du viser en webside, trykker du på > .
  2. Trykk på Leseliste eller Videoliste.
    Merk: Når nettsiden du legge til Videolisten har ett eller flere videoklipp, vil du bli bedt om å velge hvilke videoer du vil legge til.

For å vise en lagret webside eller videoklipp, trykker du på > Lagret. Sveip til Leselisten eller Videolisten, og trykk deretter på nettsiden eller videoen du vil vise.

Angi nettleseralternativer

Tilpass nettleseren slik at den passer til nettleserstilen din. Angi visnings-, personvern- og sikkerhetsalternativer ved bruk av nettleseren.
På nettleserskjermbildet klikker du på > Innstillinger.