Søke på HTC One SV og web

Du kan søke etter informasjon på HTC One SV og på web. Start søket ditt ved å angi et søkeord eller ved å bruke Google Voice Search.
Tips: Noen apper, for eksempel Personer eller E-post, har sin egen søkefunksjon, som du kan bruke til å søke bare innenfor disse appene.

Utføre søk på Internett og HTC One SV

1. Åpne Google-appen. Eller trykk og hold .
    Tips: Hvis du allerede har satt opp en Google-konto på HTC One SV, vil du få alternativet å logge på Google Now. Se Få øyeblikkelig informasjon med Google Now.
  2. Skriv inn det du vil søke etter i søkeboksen. Etter hvert som du skriver, vises samsvarende elementer i HTC One SV og forslag fra Google-nettsøk.
    Tips: For å søke etter informasjonen utelukkende på HTC One SV sveiper du fingeren oppover skjermen, og trykker på Søk telefonen.
  3. Hvis listen med forslag inneholder det du søker etter, trykker du på elementet for å åpne det i dets kompatible app.

Søke nettet med stemmen din

Bruk Google Voice Search for å finne informasjon på nettet ved å snakke til HTC One SV.
  1. Åpne Google-appen. Eller trykk og hold .
  2. Trykk på , og si deretter hva du vil søke etter. Etter at du har snakket, vises samsvarende elementer fra Google-nettsøk.
  3. Hvis listen inneholder det du søker etter, trykker du på elementet for å åpne det i dets kompatible app. Ellers trykker du for å søke på nytt.

Angi søkealternativer

1. Åpne Google-appen. Eller trykk og hold .
  2. Bla til bunnen på skjermen, og trykk deretter på > Innstillinger for å stille inn følgende alternativer:
    • Tale. Still inn Google Voice Search-språket, taleuttak og mer.
    • Søk telefonen. Velg hvilke applikasjoner på HTC One SV som er inkludert når du gjør et søk.
    • Personvern og kontoer. Behandle plasseringshistorikken din, aktiver nyelige nettsøk for å vise eller tøm søkehistorikken din.